Meest Gestelde Vragen

Meest gestelde vragen:

1. Hoe kan ik bestellen?

U kunt bestellen door het gewenste geschenk in het winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna nog verder winkelen of uw bestelling afronden. U ontvangt na het afronden van de bestelling automatisch een bevestiging in uw e-mail met factuur. Mocht er na controleren iets wijzigen in Uw bestelling of er zijn nog vragen ontvangt U binnen 24 uur een 2e bevestiging per mail met eventuele wijzigingen.

2. Kan ik iets anders bestellen als op de site staat?

Als Uw keuze niet in de webwinkel staat kunt U contact opnemen met ons en kunnen wij een geschenk of artikel samenstellen naar Uw eigen wensen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, ook als U meerdere aantallen nodig heeft.

3. Kan ik het geschenk bij diegene laten bezorgen voor wie het is bestemd?

Tevens kunt U aangegeven of het geschenk bij U bezorgd dient te worden of dat U het rechtstreeks naar de ontvanger wilt laten verzenden.

4. Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW, mits anders aangegeven. De verzendkosten zijn wel exclusief.

5. Op welke manier kan ik contact leggen met jullie?

U kunt het contactformulier bij het kopje “contact” invullen met Uw wensen of vragen en wij zullen proberen U binnen 24 uur te antwoorden. U kunt ons telefonisch (Agnes: 06-18269077) bereiken tussen 10.00 uur en 17.00 uur op dinsdag en donderdag  op maandag, woensdag en vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur. Op Per mail zijn wij uiteraard 24 uur per dag bereikbaar en wij beantwoorden dan ook binnen uiterlijk 24 uur via info@betaalbaregeschenken.nl

6. Hoe kan ik betalen?

U kunt kiezen voor Ideal betaling, veilig via uw eigen bank of U kunt na ontvangst van de bevestiging het totaalbedrag overmaken op Regiobank rekeningnr.: NL62RBRB0919224849 t.n.v. A & D Betaalbare Geschenken te Berkel en Rodenrijs. o.v.v. Uw factuur/ordernummer. Zodra wij Uw betaling hebben ontvangen, wordt tot levering overgegaan. 

7. Hoe wordt de bestelling verzonden?

Als uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in productie genomen en daarna z.s.m. verzonden via Post NL of DHL. U kunt tijdens het bestelproces aangeven welke vervoerder uw voorkeur heeft. PostNL en DHL geeft aan in 95% van de leveringen de volgende dag te bezorgen (bij DHL is aflevermoment ook van belang). Echter mocht hier vertraging in ontstaan, zijn wij hier niet voor aansprakelijk. 

8. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, om verzendkosten te besparen kunt U uw bestelling, uitsluitend op afspraak, halen in Berkel en Rodenrijs. 

9. Mag ik een bestelling retourneren?

Overeenkomstig de Wettelijke regels bij Koop op Afstand heeft U het recht om uw bestelling geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te retourneren. Deze retourzending dient wel vooraf schriftelijk gemeld te zijn. Uitgesloten van deze regel zijn in opdracht, op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen.  
De kosten voor het retourneren komen geheel voor Uw eigen rekening (Via PostNl 6,95).
De artikelen dienen in originele en onbeschadigde staat en degelijk verpakt retourgestuurd te worden. Indien er beschadigingen aan de retourzending is, of niet meer in originele staat worden hiervoor kosten in mindering gebracht, afhankelijk van de schade.

 

10. Krijg ik mijn geld terug?

Als Uw bestelling voldoende gefrankeerd bij ons is aangekomen en nog in originele staat en zonder beschadigingen is, zullen wij U het aankoopbedrag, inclusief kosten heenzending z.s.m., doch uiterlijk binnen 14 dagen, aan U terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. Eventuele handgeschreven kaarten worden hierop in mindering gebracht. Mochten de producten niet in originele staat zijn of beschadigd, worden daar kosten voor in mindering gebracht, afhankelijk van de schade.

Mocht Uw vraag er niet bij staan, verzoeken wij U vriendelijk contact met ons op te nemen om en wij proberen uw vraag z.s.m. te beantwoorden.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij U ook graag naar de Algemene Voorwaarden.

© 2012 - 2021 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel