Homeparty's/Workshops

GESCHENKEN PARTY:

Ook genoeg van het langdurig zoeken naar een juist cadeau, hier is de oplossing!!

Woont U in een straal van maximaal 20 kilometer rondom Lansingerland; geef dan met vriend(inn)en, kennissen of familie een gezellige avond, waarbij ik de cadeaus meeneem en U alleen hoeft uit te zoeken, zonder dat U stad en land hoeft af te reizen.

Maar wij bieden unieke geschenken aan voor elke gelegenheid, dus is er ergens een baby op komst, gaat er iemand trouwen of met pensioen; er is voor ieder wat wils. Ook is alles geschikt voor verjaardagen, maar U kunt ook Uzelf eens een leuk cadeau geven. Alle geschenken zijn uniek en met de hand gemaakt of samengesteld!

Alles wat wij bij ons hebben, kan tegen contante betaling direct meegenomen worden, maar daarnaast bestaat de mogelijkheid een cadeau naar wens te bestellen, welke dan speciaal voor U gemaakt wordt.

Het enige wat U als gastvrouw hoeft te doen is; minimaal 8 personen uit te nodigen en zorgen voor de koffie/thee.

Voor het beschikbaar stellen van de locatie wordt de gastvrouw natuurlijk beloond d.m.v. een korting van 10% op haar eigen aankopen en nog een leuke attentie. Voor het boeken van nieuwe afspraken wordt U nog extra beloond.

Stuur een mailtje naar info@betaalbaregeschenken.nl of vul het contactformulier in voor nadere info of boekingen.

WORKSHOPS:

Een andere mogelijkheid voor een gezellige avond is om zelf creatief bezig te zijn. Vanaf minimaal 5 personen kunt U een leuke workshop boeken, een leuk idee voor een vriendinnenavond of een personeelsfeestje.  

De workshop kan naar eigen wens worden ingevuld; U kunt kiezen wat U die avond wilt maken (met de gehele groep). We kunnen allerlei mogelijkheden bespreken, zodat U, en een leuke avond heeft en een waardevol cadeau mee naar huis neemt.

Wij geven de workshop bij U op locatie; dit kan thuis, maar ook goed op de werkplek zijn vanaf minimaal 5 personen. In een straal van 20 km rondom Lansingerland zijn er geen reiskosten aan verbonden, vanaf 20 km. wordt 0,19 cent per km. in rekening gebracht.

De kosten van de workshop bedragen tussen de 15 en 25 euro per persoon, inclusief de materialen. 

Als U het op prijs stelt nemen wij nog kant en klare cadeautjes mee, zodat U tevens de mogelijkheid heeft om geschenken tegen contante betaling, direct mee te nemen.

Stuur een mailtje naar info@betaalbaregeschenken.nl of vul het contactformulier in voor nadere info of boekingen.

© 2012 - 2023 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel