Blog

Op de onderstaande link kunt U mijn Blog volgen, waar ik regelmatig ook nieuwtjes op zet:

agnesgeschenken.blogspot.nl

 

Dinsdag 29 Oktober 2013

De Feesdagen komen eraan!!

De feestdagen komen eraan, dus tijd voor cadeautjes!

Dan bent U natuurlijk bij www.betaalbaregeschenken.nl aan het juiste adres. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en ben dit weekend al meteen aan de slag gegaan om een hoop creatieve geschenken te maken. Deze bestaan o.a. uit kraamcadeaus en leuke handdoekgeschenken.

 

 

 

 

Hierboven ziet U een kleine selectie, maar in de webwinkel vindt U het complete aanbod. Deze zal de komende tijd alleen maar groeien.

Ook is er een groot assortiment Mode-accessoires toegevoegd met prachtige kettingen, sjaals, ringen, handschoenen en meer.

Ik zie U graag terug, want ik heb nog een hoop leuke creatieve ideeën die ik graag ten uitvoer wil brengen, maar ik heb ook klanten nodig die het leuk vinden.

Groetjes,
Agnes.

Zondag 15 September 2013

Nieuwe kettingen

Vandaag heb ik in mijn webwinkel www.betaalbaregeschenken.nl weer een grote collectie betaalbare trendy kettingen toegevoegd.

Mooie halskettingen in alle soorten, maten en kleuren, voor ieder wat wils.   


We blijven ook steeds nog nadenken over hoe we de webwinkel tot een groot succes kunnen maken en vragen dan ook rond waar nog behoefte aan zal zijn. Het zal mij niets verbazen, als ik binnenkort weer met een nieuwe categorie kom, maar het gaat nu nog even in mijn hoofd om.

Kijk gerust in de webwinkel of er iets voor U bijzit op dit moment en ik hoor het graag als U dingen mist.

Vrijdag 23 augustus 2013

Nieuwe categorie: Sieraden en Accessoires

De vakantieperiode zit er alweer bijna op en dan kan je niet stil blijven zitten.

We hadden voor de vakantie al bedacht dat we sieraden aan ons assortiment toe wilde voegen, daar deze in het grootste gedeelte van de collectie per brievenbuspost verzonden kunnen worden, dus dat scheelt verzendkosten. 

Nou gisteren was het dan zover, ik heb al een flink assortiment betaalbare trendy sieraden en accessoires geplaatst en we hopen dat het goed aanslaat, zodat daar de komende tijd nog veel mag bijkomen.

Ook wil ik graag de mogelijkheid tot het geven van gezellige party's thuis uitbreiden met deze artikelen, zodat een heel gevarieerd aanbod meegenomen wordt, met trendy woonaccessoires en sieraden, aangevuld met leuke andere cadeau-ideeën.

Dus zoek je een leuk cadeautje voor jezelf of voor iedere gelegenheid, neem de moeite en kijk vrijblijvend in de webwinkel.  

Groetjes,
Agnes.

Donderdag 27 juni 2013

Soms zit je te denken wat je kan doen om je webwinkel zo aantrekkelijk mogelijk te maken en leuk voor iedereen. Naast de ooit mee begonnen zelfgemaakte geschenken, heb ik begin dit jaar het assortiment uitgebreid met een collectie trendy woonaccessoires en deze breidt nog steeds uit.

Maar het was naar mijn mening nog niet klaar, ik wilde nog wat extra's doen en toen dacht ik, ach de verzendkosten vinden de mensen vaak een struikelblok om via internet te bestellen, dus ik moet iets verzinnen, waarbij de verzendkosten lager zijn, maar je toch een leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander  kunt bestellen. Zo daar was de nieuwe categorie dan geboren: Brievenbusgeschenken. Leuke zeer betaalbare cadeautjes met lagere verzendkosten. Voor 2,95 pakken we 1 of meerdere artikelen (afhankelijk van het gewicht) feestelijk in en versturen we deze in een beschermende envelop naar U of rechtstreeks naar de ontvanger toe, al dan niet voorzien van een kaartje. 

                      

Tevens blijf ik alle overige categorieën gewoon lekker vullen, zodat er voor iedereen wat wils is. Ik vindt het belangrijk dat de keuze ruim genoeg is en dat er niet gericht wordt op één bepaalde doelgroep. Ik zou zeggen neem maar weer snel een kijkje op www.betaalbaregeschenken.nl en kom erachter of er ook iets leuks voor jullie bij zit.        

Ik hoop dat de facebookactie ook nog iets sneller aan gaat slaan, waardoor ik meer likes krijg en dus ook snel een mooie zeepketting mag verloten. Klik op  https://www.facebook.com/pages/AD-Betaalbare-Geschenken/356858611059680 en zorg dat je in de race komt!

zaterdag 8 juni 2013

We zijn een week verder en het is gelukt, we hebben momenteel alle accounts op de Social Media lopen, nu maar hopen dat het zijn vruchten afwerpt en we veel volgers zullen krijgen.

Jullie kunnen Betaalbare Geschenken vinden op de volgende sites: FacebookTwitterLinkedin en Pinterest

Natuurlijk ga ik samen met mijn dochter, welke mijn twitteraccount gaat beheren, proberen alle sites zo up to date mogelijk te houden en dagelijks en/of wekelijks te voorzien van leuke informatie en nieuwtjes. Ook op dit blog natuurlijk.

Op Facebook zijn we alvast begonnen met een leuke actie; onder de eerste 100 Likes verloten wij een leuke zeepketting naar keuze. Deze verloting gaat uiteraard echt plaatsvinden en er zal overal verslag van worden gedaan, op naar de eerste 100 likes!

Intussen zou het natuurlijk leuk zijn als jullie de webwinkel ook al in de gaten hielden, want daar zitten we ook niet stil. We willen daar een nieuwe categorie toevoegen, namelijk brievenbusgeschenken. Leuke kleinere cadeautjes, welke voor een lagere verzendkosten, leuk verpakt, direct naar de ontvanger gestuurd kunnen worden of welke direct gebruiksklaar aan U verzonden worden.

Om dit te kunnen realiseren, zijn een hoop artikelen sterk afgeprijsd en kunnen jullie hier dus van profiteren.

In de categorie boeketgeschenken is alles geprijsd voor 8,95 en in de MEGASALE kosten alle kadosets nog maar 7,50 of 10,-

vrijdag 31 mei 2013

Eindelijk een blog!

Bijna een jaar na de opening van mijn webwinkel www.betaalbaregeschenken.nl heb ik eindelijk een blog aangemaakt. Daar ik niet zo heel goed thuis ben in de social media en aanverwant gebeuren, komt het allemaal wat later op gang. Facebook is er wel al, maar sinds vandaag hebben we Twitter en dus een eigen Blog. Het zal echt nog wel enige tijd in beslag nemen voordat alles goed loopt. Ik zou het in elk geval wel leuk vinden als ik al volgers zou krijgen op dit Blog, Twitter en likes sparen op Facebook. Gelukkig heb ik een stoere tienerdochter die mij gaat helpen om het een en ander bij te houden, want zij weet veel meer als ik (snik), ik wordt oud geloof ik.

© 2012 - 2024 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanwege een zomerstop worden alle bestellingen geplaatst tussen 5 Juni en 30 Juni, weer verwerkt en verzonden vanaf 1 Juli!!! Gebruik de Kortingscode: ZOMER2024 en uw geduld wordt beloond met 10% korting voor bestellingen vanaf 10 euro (niet geldig op verzendkosten)!