Privacy Policy

Privacy Policy

A & D Betaalbare Geschenken (onderdeel van A & D Betaalbaar Shoppen) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die U verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik uw gegevens om de bestellingen zo snel als mogelijk te laten verlopen. Voor overige doeleinden zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken na uw toestemming.

Gegevensverzameling

A & D Betaalbare Geschenken gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als U een (online) bestelling plaatst, heb ik Uw naam, (aflever)adres en emailadres nodig om een factuur op te maken, Uw bestelling uit te voeren en U op de hoogte te houden van het verloop van de bestelling. Uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om U te informeren/vragen over uw bestelling, wanneer het via email niet lukt.
  • Betaling van Uw bestelling verloopt via Sisow (Ideal-betaling), via overboeking Regiobank, Izettle (pin-betaling) of contant.
    * Uw Ideal-betaling loopt via Sisow en zijn uw naam en betaalgegevens nodig. De betaling vindt plaats via uw beveiligde omgeving van uw eigen bank.
    * Uw pinbetaling vindt plaats via een pinapparaat en loopt via Izettle. Op eigen verzoek kan uw emailadres genoteerd worden voor een pinbon via email.
    * Wanneer U ervoor kiest de bestelling vooraf over te maken, gebeurt dit door middel van overschrijving naar de Regiobank. Hierbij dient U uw naam en betaalgegevens te verstrekken aan de Regiobank.
    * Bij contante betaling zijn geen gegevens van belang.
  • Voor de nieuwsbrief dient U zich ten allen tijde zelf aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt om uw naam en emailadres gevraagd. Dit dient U zelf te bevestigen. Na aanmelding ontvangt U maximaal 1x per maand een nieuwsbrief met daarin nieuwtjes en/of acties. U kunt zich bij elke nieuwsbrief ook weer afmelden voor het ontvangen hiervan.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers of klanten, helpen mij verder om de site te ontwikkelen en verbeteren. Feedback kunt U geven door middel van een email naar: info@betaalbaregeschenken.nl of een reactie te plaatsen in het gastenboek.

Verwerken persoonsgegevens en samenwerking met derde partijen

A & D Betaalbare Geschenken zal nooit uw persoonsgegevens aan derden verstrekken voor commerciële doeleinden en ook onze partners mogen dit niet doen.

A & D Betaalbare Geschenken werkt samen met de volgende partijen:

  • Deze webwinkel draait via de host van MijnWebwinkel. MijnWebwinkel heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en hen is het op grond van de verwerkingsovereenkomst (opvraagbaar) verboden gegevens in te zien, dan wel te verstrekken aan derden, tenzij zij hier op grond van wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor de verzending van de bestellingen maken wij gebruik van My Parcel en PostNL. Zij ontvangen uw naam, adresgegevens en emailadres voor de verzending en alsmede om U op de hoogte te houden via Track & Trace. Deze bedrijven zijn zelf ook verantwoordelijk voor de juiste verwerking van uw persoonsgegevens en zijn dan ook verplicht een eigen Privacy verklaring te hebben, terug te vinden op hun website.
  • Voor de Ideal-betalingen werken wij samen met Sisow en zij ontvangen dan ook uw naam en gegevens voor het verwerken van de betaling. Sisow is ook zelf verantwoordelijk voor de juiste verwerking van uw persoonsgegevens en zijn dan ook verplicht een eigen Privacy verklaring te hebben, terug te vinden op hun website. De betaling zelf loopt via uw eigen beveiligde omgeving van uw eigen bank.
  • Voor pin-betalingen werken wij samen met I-zettle. De betalingen verlopen via een pinapparaat waarbij U werkt met uw eigen pincode en er worden verder geen gegevens verstrekt. Er kan op eigen verzoek een emailadres toegevoegd worden, voor het ontvangen van een pinbon. Ook Izettle heeft zelf een eigen verantwoordelijkheid voor de juiste verwerking van deze gegevens en zijn ook verplicht een privacyverklaring te hebben, terug te vinden op hun website.
  • Wij werken voor onze zakelijke bankrekening samen met de Regiobank. Als U ervoor kiest de bestelling vooraf over te maken, ontvangt de Regiobank uw naam en betaalgegevens om deze betaling te verwerken. Omdat de Regiobank zelf verantwoordelijk is voor de juiste verwerking van uw persoonsgegevens zijn ook zij verplicht een privacy verklaring te hebben, terug te vinden op hun website.

Cookies

A & D Betaalbare Geschenken gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat U bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op het internet een stuk prettiger.

  • Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd.

  • De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft U niet steeds uw voorkeuren te herhalen, waardoor U tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt U verwijderen via de instellingen in uw browser. Hieronder vallen de functionele cookies. U dient ten allen tijde de eerste keer toestemming te geven voor het gebruik van cookies.

Sessie cookies: Met behulp van sessie cookies kunnen we zien welke onderdelen van de website U met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen daarmee de webwinkel zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd, zodra U uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

  • Met welk specifiek doel plaats deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

* Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelwagentje liggen. Zonder deze cookie kunt U geen producten bestellen of in uw winkelwagentje plaatsen.

* Cookie keuze (functioneel): Onthouden of U ons toestemming hebt gegeven tot     het plaatsen van cookies.

* Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe U de website gebruikt en hoe U ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

* Sociale media (social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale  media pagina’s te “liken”. Deze button werkt door middel van een code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

  • Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, verwerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan U vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

A & D Betaalbare Geschenken verkoopt uw gegevens niet

Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens die U hebt verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling blijven bewaard. Dit ten behoeve van statistische doeleinden en de bedrijfsvoering. Tevens is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst 7 jaar. Na deze 7 jaar kunt U ons verzoeken de gegevens van uw order(s) te verwijderen.

Heeft U uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot dat U uzelf weer afmeldt voor de nieuwsbrief.

Email-verkeer wordt door ons verwijderd, zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen twee maanden.

Whatss app en sms-verkeer wordt door ons van de mobiele telefoon verwijderd, zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen een week.

Gegevens inzien

U heeft altijd het recht om de door A & D Betaalbare Geschenken opgeslagen persoonsgegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen (als het termijn dat toelaat). Stuur hiervoor een email naar: info@betaalbaregeschenken.nl. Via deze mail kunt U ook contact opnemen als U bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens (houdt er wel rekening mee dat wij dan geen bestellingen kunnen verwerken).

Heeft U zichzelf ingeschreven voor de nieuwsbrief en stelt U dit niet langer op prijs, kunt U zichzelf altijd afmelden via de link “afmelden” aan de onderzijde van elke nieuwsbrief.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft U een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens door ons en komt U er met mij niet uit, dan kunt U terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 Januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens (zie boven). Een datalek is een beveiligingsincident waarbij sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen door middel van een email.

Bij fraude of andere zaken ten nadel van de website zijn wij verplicht aangifte te doen bij de politie en eventueel kan er dan ook om gegevens gevraagd worden.

Mochten er toch nog vragen zijn kunt U altijd contact met ons leggen;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2018 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.