Over Ons

A&D Betaalbare Geschenken is onderdeel van A&D Betaalbaar Shoppen en is opgericht door:

Agnes van der Raaf, geboren in 1970, getrouwd en moeder van 2 kinderen (2000 en 2002). Daar ik jaren geleden al een goed lopende webwinkel heb gehad en waar ik, vanwege de drukte van een gezin met twee kleine kinderen, mee gestopt ben, begon het gevoel van een eigen bedrijf toch weer op te komen. Zo begonnen de plannen om weer iets voor mijzelf te beginnen en de gedachten gingen uit naar leuke geschenken. Daar ik best wel creatief ben en ook een creatieve dochter (Daniella) heb, ontstond het idee om zelf unieke geschenken te gaan maken. Een passend geschenk vinden kost vaak bloed, zweet en tranen en op deze manier kon ik geschenken maken voor een grote doelgroep en vele gelegenheden.

Na een paar geschenken te hebben gemaakt en getoond aan mijn omgeving kreeg ik dermate leuke reacties dat ik heb besloten opnieuw een bedrijf te starten. Na het spreken met mensen uit mijn omgeving werd ik steeds enthousiaster en werd de lijst met gelegenheden ook steeds langer. 

A&D Betaalbare Geschenken was geboren!

Mijn doelstelling is; om voor zoveel mogelijk gelegenheden, unieke en aparte geschenken en betaalbare cadeautjes samen te stellen, zodat de standaard geschenken, zoals een bloemetje, kunnen worden vervangen door een exclusief en betaalbaar exemplaar, zonder dat daar uren voor geslenterd hoeft te worden.

Daarnaast kopen wij ook leuke geschenken in, die binnen ons assortiment passen.

Tevens kunnen wij alles naar wens samenstellen en leveren wij ook aan bedrijven en instellingen. Voor de laatste groep stellen wij ook relatiegeschenken en kerstpakketten samen.

Eind 2015 is daar een Plotter bijgekomen, zodat ik ook gepersonaliseerde geschenken bij kwamen. Vanaf 2016 maak ik allerlei gifts met eigen ontwerp of eigen naam, zoals trakataties, bedankjes voor juf/meester en ook de feestdagen komen aan bod. Hiermee heb je een eigentijds en uniek assortiment, die niet overal te zien is.

2024 Is het jaar dat ik besloten heb om een geheel nieuwe huisstijl aan te nemen, inclusief nieuw logo en heb gelukkig een professional gevonden die dit voor mij wil doen en ik hoop dat jullie fijn winkelen in de vernieuwde webshop.

“We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. 

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

 

© 2012 - 2024 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel