Informatie voor bedrijven

Weet U (nog) niet wat U uw personeel/relaties moet geven met de feestdagen of een andere gelegenheid??

A&D Betaalbare Geschenken biedt U de oplossing!!

A&D Betaalbare Geschenken is een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken of samenstellen van unieke (gepersonaliseerde) geschenken voor ieder te bedenken gelegenheid. Hierbij kunt U o.a. denken aan: Geboorte, Huwelijk, Jubilea, Pensioen en tevens leuke alternatieven voor “de fruitmand” bij ziekte.

Daarnaast maken wij Kerst- en Relatiegeschenken naar de persoonlijke wensen en budget van Uw bedrijf en/of personeel. In overleg is heel veel mogelijk, van kleine geschenken tot grote op maat gemaakte pakketten. Tevens kunt U hierbij verschil maken tussen heren en dames of de geschenken laten samenstellen in een bepaalde kleurstelling of thema.

Wij voeren een groot assortiment van unieke geschenken aan via onze webwinkel, welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Dus niet meer op pad voor een leuk cadeau, maar tijd besparen en direct bestellen. Ook hier bestaat uiteraard de mogelijkheid voor een op maat gemaakt geschenk, met een in overleg te bepalen levertijd.

Mocht U geïnteresseerd zijn om geschenken te laten samenstellen voor de Decembermaand, verzoeken wij U vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Wij zullen contact met U opnemen, zodat wij Uw wensen en budgetten kunnen bespreken. Daarna zullen wij U een passende offerte doen toekomen.

Mocht U geinteresseerd zijn om onze producten in uw assortiment op te nemen, neem hiervoor ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U ontvangt van ons uiteraard een factuur, maar houdt er rekening mee dat wij vrijgesteld zijn van BTW, dus dat er geen aparte BTW vermeld staat op Uw factuur.

© 2012 - 2024 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel