Bedenktijd en retourbeleid

Bedenktijd en Retourbeleid:

Overeenkomstig de Wettelijke regels bij Koop op Afstand heeft U het recht om uw bestelling geheel,  zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te annuleren. U heeft na annulering nog 14 dagen de tijd om Uw product retour te sturen. Deze retourzending dient wel vooraf, binnen 14 dagen na levering, schriftelijk gemeld te zijn. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Uitgesloten van deze regel zijn in opdracht of op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen
(zoals bijvoorbeeld artikelen met eigen namen).  

De kosten voor het retourneren van uw huis naar de webwinkel komen geheel voor Uw eigen rekening. Deze zijn tussen de 6,50 en 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven op de website van uw vervoerder.

Indien U gebruik maakt van Uw herroepingsplicht, zal uw bestelling, met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt U contact opnemen middels onderstaand formulier aan ons te mailen; 
Formulier voor Herroeping

Als de retourzending in goede staat ontvangen is, ontvangt U binnen 14 dagen het totale aankoopbedrag, inclusief de kosten van de heenzending terug op Uw bankrekening. In geval van schade e.d. wordt een bedrag in mindering gebracht.

 

 

 

© 2012 - 2024 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel