Verzendkosten en Retourbeleid

 

logopostnl.png

Wij maken voor verzending binnen Nederland gebruik van PostNL en DHL.

Voor Belgische klanten is alleen PostNL mogelijk en de kosten bedragen voor verzending naar Belgie € 11,25 en dat is dus helaas altijd pakketpost, zij kennen geen brievenbuspakketjes.

Verzending naar het overige buitenland is uiteraard ook mogelijk, vraag naar onze scherpe tarieven.
  ___________________________________________________________________

Wijze van verpakken en verzenden:

Wij proberen dozen en beschermende verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. Verzenddozen en verpakkingsmaterialen kopen vind ik zonde, ik recycle liever. Nieuwe dozen zien er dan wel mooier/professioneler uit, maar de extra kosten zou ik door moeten berekenen in de verzendkosten of in de producten. Door dit hergebruik kunnen de verzendkosten zo laag mogelijk worden gehouden én voorkomen we verspilling en denken we aan het milieu.
_____________________________________________________________________________

Standaard staat de verzending van DHL geselecteerd, dit kunt U zelf aanpassen in het bestelproces.

LET OP: Hou er rekening mee dat de levertijd staat aangegeven bij de artikelen zelf, daar zeker handgemaakte producten, een langere levertijd hebben. De levertijden die de vervoerders aangeven, gaat in als de pakketten bij de betreffende vervoerder zijn afgegeven!!!

___________________________________________________________________________

 PostNL geeft aan dat zij in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgt, door omstandigheden kan het voorkomen dat dit niet gehaald wordt, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland met PostNL bedraagt € 7,50.
PostNL baseerd tegenwoordig hun tarieven op de grootte van de doos, ivm overmatig verzenden van lucht door gebbruik van te grote dozen. Mocht er bij bepaalde artikelen (zoals bijvoorbeeld emmers) een grotere doos nodig zijn, dan kan dit achteraf extra ksoten opleveren!
_______________________________________________________________________
DHL heeft een scherpere prijs, echter als het pakket, nog in de morgen weg kan, is het er meestal de volgende werkdag; kan het pakket pas in de middag weg, duurt het meestal 2 dagen. Ook hier zijn wij niet aansprakelijk als dit niet gehaald wordt.
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland met DHL bedraagt € 5,75.
______________________________________________________________________

Brievenpost wordt verzonden in bubbelenveloppen of verzenddoosjes, zodat beschadiging tijdens transport voorkomen wordt. Bij de artikelen staat aangegeven of het per brievenbuspost verzonden kan worden.
Wij leveren alleen brievenbuspakjes met track & tracenummer, dit kan zowel PostNL als DHL zijn.

De verzendkosten voor brievenbuspakketjes tot 2 kg, binnen Nederland bedragen 
€ 4,50 bij DHL en € 4,95 bij PostNL.
______________________________________________________________________

Om verzendkosten te besparen, kunt U kiezen voor "Afhalen". De verzendkosten worden dan automatisch op 0,- gezet en U ontvangt bericht om een afspraak te amken om uw bestelling op te halen in Berkel en Rodenrijs.
_______________________________________________________________

Voor bestellingen binnen Nederland geldt, boven de € 75,- betaalt u geen verzendkosten!

Voor alle verzendingen geldt dat dit geschiedt op eigen risico.

Indien U Uw pakket verzekerd toegestuurd wilt krijgen, kunt U dit bij Uw bestelling aangeven. De extra kosten hiervoor zullen bij U in rekening gebracht worden, PostNL € 1,25 en DHL € 1,50.
_____________________________________________________________________

Retourbeleid:

Overeenkomstig de Wettelijke regels bij Koop op Afstand heeft U het recht om uw bestelling geheel of gedeeltelijk zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te retourneren. Deze retourzending dient wel vooraf schriftelijk gemeld te zijn.

Uitgesloten van deze regel zijn in opdracht, op maat gemaakte en gepersonaliseerde artikelen.  

De kosten voor het retourneren komen geheel voor Uw eigen rekening (Via PostNl 7,25, Via DHL 5,75)

De artikelen dienen in originele en onbeschadigde staat en degelijk verpakt retourgestuurd te worden. Indien er beschdigingen aan de retourzending is, of niet meer in originele staat worden hiervoor kosten in mindering gebracht, afhankelijk van de schade.

Als de retourzending in goede staat ontvangen is, ontvangt U binnen 14 dagen het totale aankoopbedrag, inclusief de kosten van de heenzending terug op Uw bankrekening. In geval van schade e.d. wordt een bedrag in mindering gebracht.

 

© 2012 - 2021 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel