Nieuw

Cadeausetje Wasparfum "Ventilii Milano"

Vorige Artikel 7 van 20 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)

Een leuk klein met een miniflesje wasparfum van het merk "Ventilii Milano".
Het setje bestaat uit:

  • Flesje wasparfum van 20 ml in geur naar keuze
  • Geurhanger van karton
  • Gebruiksaanwijzing
  • Samen verpakt in organza zakje

De wasparfums van Ventilii Milano zijn de nieuwste rage uit Italië voor heerlijk geurend wasgoed en een geweldige geurervaring voor je hele huis. De wasparfums ruiken intens lekker en langdurig en de geuren zijn ook nog eens enorm verslavend vanaf het moment dat je ze gaat gebruiken. De geconcentreerde wasparfums zijn gemaakt van de beste etherische olieën en zijn geschikt voor alle soorten textiel.

De wasparfum uit dit setje kan je gebruiken voor de was en is goed voor ca. 2-4 wasbeurten, maar bij dit setje heeft U een geurhanger, welke besprenkeld kan worden met een aantal druppels wasparfum en dan kan worden gehangen in bijvoorbeeld de kast of auto.

Verkrijgbaar in 10 geuren, geef uw keuze aan in de keuzelijst.

Alle producten van Ventilii Milano zijn Dierproefvrij, Biologisch, Vegan en vrij van Nikkel en Parabenen.

Waarschuwing. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voer het product / de verpakking af in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake afvalverwerking. Buiten bereik van kinderen houden. Als medisch advies nodig is, de verpakking of het etiket bij de hand houden. Voorkom lozing in het milieu. Handen grondig wassen na gebruik. Bij contact met de ogen, voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten en eventueel contactlenzen verwijderen.

Bevat: Geranilacetaat, (2E) -2- (fenylmethylideen) octanal, dl-linalool, (R)-P-MENTHA-1,8-DIENE, Linalylacetaat, 4-tert-butylcyclohexylacetaat, 1- (1,2 ,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, 1- (1,2,3,4,6,7, 8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, 1- (1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3 ,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on, Benzylsalicylaat, Cumarin, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, Reactiemassa van cis-4- (isopropyl) cyclohexaanmethanol en trans-4- (isopropyl ) cyclohexaanmethanol, nerylacetaat, ethylmethylfenylglycidaten

© 2012 - 2023 A&D Betaalbare Geschenken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanwege een voorjaars rustperiode worden alle bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 19 mei t/m maandag 29 mei, pas weer verwerkt worden vanaf 30 mei!!! Gebruik DE Kortingscode: VOORJAARSKORTING en uw geduld wordt beloond met 10 % korting voor bestellingen vanaf 10 euro (niet geldig op verzendkosten)!